5 Tips about آنفولانزا علامت اختصاری You Can Use Today
5 Tips about آنفولانزا علامت اختصاری You Can Use Today
Blog Article
برای درمان حالت تهوع ناشی از بیماری آنفولانزای معده، از جو دو سر غافل نشوید؛ چراکه علاوه بر درمان تهوع در درمان اسهال نیز نقش مهمی دارد.
در بیشتر موارد، تب ناشی از آنفلوآنزا کمتر از یک هفته (سه تا چهار روز) طول میکشد.
وی در پاسخ به اینکه آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عارضه دارد یا خیر، گفت: واکسن آنفلوآنزا معمولا عوارضی در پی ندارد. اگرچه واکنش خفیف گذرا در محل تزریق در یک درصد افراد گزارش شده است.
مقدم بیان کرد: میزان ایمنی واکسن آنفلوانزا در افراد مبتلا به ضعف سیستم ایمنی مادرزادی و در سالمندان به دلیل مصرف داروها، ممکن است خیلی کافی نباشد.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).
پس تا جای ممکن خود را در معرض این بیماری قرار نداده و در صورت مبتلا شدن، به دنبال روش های درمان آن بروید.
دوره کمون آنفلوآنزا چقدر است؟ دوره کمون این بیماری تقریبا یک تا چهار روز است. ممکن است در دوره کمون هیچ علامتی نداشته باشید، اما باید بدانید که از یک روز قبل از ظهور علائم میتوانید بیماری را به دیگران منتقل کنید.
بهعلاوه، به دلیل جهشهای مکرر این ویروس، هر سال باید واکسن جدیدی برای مقابله با آن ساخته شود.
در صورتی که هر یک از این علائم را در بدن خود مشاهده کردید میتوانید از مشاوران حاذق و مجرب کادر پذیرش ۲۴ کمک بگیرید و اطلاعات لازم در خصوص درمان این بیماری را دریافت نمایید.
همه چیز در مورد کالابرگ الکترونیکی و نحوه استفاده در فروشگاه فامیلی کلیک کنید
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
بیشتر افراد طی چند روز تا ۲ هفته از آنفولانزا بهبود می یابند. علائم سرماخوردگی که به طور کلی خفیف تر میباشند، معمولاً طی ۲ الی ۳ روز به اوج خود می رسند و سپس به تدریج طی یک یا دو هفته بهبود می یابند.
تیم تولید محتوای آنفولانزا خانم باردار پزشکی و سلامتی پذیرش۲۴آخرین به روز رسانی: ۱۴۰۰-۱۲-۲۳